Třmeny abdukční Pavlíkovy

Kód: 5007754/0 5007754/1 5007754/2 Zvolte variantu
15 hodnocení
405,24 Kč 361,82 Kč bez DPH
Skladem (2 ks) Externí sklad Externí sklad Zvolte variantu
Typ
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Třmeny abdukční Pavlíkovy slouží k léčení těžších případů vrozené dysplazie kyčelních kloubů, zejména při jednostranném nálezu.

  • Řemínky jsou zhotoveny z kvalitní usně podšitých měkkou plstí. Plst změkčuje všechny plochy a okraje, které přicházejí do styku s dítětem. Všechny materiály jsou zdravotně nezávadné.
  • Všechny části kompletu - hrudní objímka, šle, nožní třmeny i nožní řemínky - jsou stavitelné podle velikosti dítěte. K jejich seřizování slouží kovové přezky.
  • Pomůcka se nasazuje na oblečené dítě, při jejím použití je nutno zabránit znečištění. Dojde-li ke znečištění, pomůcku zásadně nepereme a nenamáčíme, pouze ji očistíme vlhkým hadříkem za pomoci mýdla.
  • Použití pomůcky a její zdravotní nezávadnost schválil Státní ústav pro kontrolu léčiv v Praze
    pod číslem 89/433/98-INN.
  • Velikost pomůcky se řídí objemem hrudní objímky

Velikost (objem hrudní objímky)

0 ( 405mm )

1 ( 425mm )

2 ( 450mm )

 

Praktické zkušenosti maminek:

Při nasazování rozepnu všechny spoje, nechám připnuty třmeny k hrudnímu opasu pod zády dítěte. Položím dítě na rozepnutý přístroj a zapnu hrudní objímku. Zapnu šle tak, aby se křížily na zádech. Zapnu objímky kolem lýtek a kotníků (přesky směřují ven). Připnu přední část třmenu k hrudní objímce. Pozor na polohu kolínek, musí se dostat vně třmenu. Mohu si poznačit dírky, na které zapínám. Před nakrmením dítěte mohu hrudní objímku povolit na vůli dospělého prstu.

Košilku nebo tričko na dítě dávám kvůli sání potu. Na nožičky dávám podkolenky. Nepoužívám víc vrstev prádla, potom třmeny špatně sedí.

Doplňkové parametry

Kategorie: Abdukční kalhotky
Záruka: 2 roky
SÚKL kód zboží: 5007754
VZP kód zboží: 23639

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: